VIZIUNEA

Inspir și ghidez oamenii către dezvoltare personală și profesională astfel încât să îşi atingă potențialul maxim și să îşi îndeplinească visurile.

MISIUNEA

Sprijin oamenii din jur să depășească obstacolele, să găsească claritatea în decizii și să construiască drumuri de succes în propriile călătorii ale vieții.

VIZIUNE + MISIUNE = SCOP

Scopul este de a folosi coachingul pentru a-mi îndeplini viziunea şi misiunea. Astfel, particip la dezvoltarea personală şi profesională a oameniilor şi îi ajut să îşi construiască propriul drum către succes.

Ce este coachingul ?

 

Coachingul este un instrument care te ajuta să te întelegi mai bine, să te integrezi mai bine si sa avansezi către locul pe care tu îl vrei. Mai multe definiţii am scris aici.

 

 

Cui se adresează şi beneficiile lui ?

 

Coachingul se adresează persoanelor sănătoase din punct de vedere psihic, orientat pe prezent şi viitor. 

Acesta poate fi benefic pentru oricine dorește să-și atingă obiectivele, să depășească obstacolele și să-și maximizeze potențialul. Indiferent dacă este vorba de lideri în căutarea îmbunătățirii abilităților lor de conducere, profesioniști aflați în tranziții de carieră, indivizi care doresc să-și îmbunătățească relațiile personale şi poate aduce claritate, motivație și direcție în călătoria lor spre succes.

 

 

Cum şi ce facem ?

1.
Explorezi, înțelegi mai profund, clarifici direcția: unde ești și unde vrei să fi

Situația actuală şi viziunea privind viitorul, ce gândești și ce simți despre ce trăiești acum. Ce te motivează și te entuziasmează. Cum acţionezi concret şi care sunt obstacolele şi blocajele. Care sunt resursele interioare și exterioare de care dispui.

2.
Stabilești obiectivele

Care sunt obiectivele concrete pe termen lung, mediu și scurt. Care sunt obiectivele specifice prioritare pentru tine. Obiectivele bine formulate şi clare, generează nivele înalte de motivație și energie pentru realizarea lor.

3.
Identifici opțiunile viabile și planifici acțiunile pentru realizarea obiectivelor

Explorezi cât mai multe soluții creative, alternative şi noi oportunități. Evaluezi beneficiile, costurile, riscurile și șansele de reușită. Alegi opțiunea cea mai potrivită şi planifici punctual detaliile implementării în practică a opțiunii.

4.
Remodelezi obișnuințele de gândire și acțiune

La finalul fiecărei sesiuni de coaching, exprimi ce ai descoperit despre tine și despre viață/lumea ta și ce iți propui în continuare. Tu decizi ce alegi să faci cu ce ai conștientizat / descoperit și înțeles despre tine și relațiile tale.

5.
Reflectezi asupra rezultatelor acțiunilor și experiențelor

Analizezi dacă ai respectat planul de acțiune, modul în care ți-ai folosit resursele, care au fost consecințele acțiunilor asupra obiectivelor pe care vrei să le realizezi, ce efecte au avut asupra celorlalți, ce piedici ai avut, ce acțiuni ai amânat, ce ai evitat, care au fost trăirile tale.

Hai să discutăm

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii, sau vrei sa planifici o sesiune, sau pur şi simplu vrei să vorbim.